Снимка: БТВПовече от три пожара гасят сливенските огнеборци в момента, като в

...
Снимка: БТВПовече от три пожара гасят сливенските огнеборци в момента, като в
Коментари Харесай

Извънредно! Повече от три пожара гасят огнеборци в Сливен. Най-големият е до ТЕЦ-а

Снимка: БТВ

Повече от три пожара гасят сливенските огнеборци сега, като в битката с огъня е включен целият състав на пожарната. Това съобщи за Българска телеграфна агенция представителят на ОД на МВР-Сливен Първолета Мандинска.

Всички те са се разгоряли след 21 часа. Голям пожар гори до ТЕЦ-Сливен, където са се запалили складирани наоколо бали със плява. С огъня там се борят три екипа на пожарната. Пожари има наоколо до разнообразни предприятия в индустриалната зона на града, като по първична информация там са се запалили боклуци.

Проблем при гасенето на огъня е мощният вятър, сподели Мандинска. Тепърва ще се обясняват аргументите за пожарите.

Екипи на Регионалната работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", Министерство на вътрешните работи, " ВиК " и военнослужещи овладяха разпространяването на два пожара в Сливен, провокирани на 24 септември вечерта поради затруднения от мощния вятър. Това заяви регионалният шеф Чавдар Божурски. Пожарите са избухнали на територията на предприятията " Топлофикация " и " Динамо " в града. Създадена е била незабавна организация за деяние и съгласуваност сред участниците в избавителните дейности. Дейността на екипите е била затруднена от пулсиращия вятър. Въпреки това, към среднощ, разпространяването на пожарите е овладяно. Гасенето продължава.

" От пожарната обявиха, че огънят вече е локализиран. Няма жертви и материални вреди, само че димът е нетърпим и мъчно се диша ", заяви одеве кореспондент на БТВ. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР